OP SAJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Op Saj. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:57 Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Ik heb niets positiefs te zeggen. Het duurde enorm lang, dus alles was ijskoud e de groente die erop zou zitten was er niet. De andere falafel had haar erin zitten. Alles leek vooral oud en zuur.
26 jan 2023 om 22:07 Zeer lekker. Echt genoten!
5 jan 2023 om 21:46 Weer heerlijk en snelle bezorging
4 jan 2023 om 21:28 Heerlijk fris en gezond, erg lekker altijd.
29 dec 2022 om 21:16 Heerlijk gegeten, alleen een beetje weinig brood bij de mezze in verhouding tot de dips
28 dec 2022 om 16:03 Duurde super lang om te komen en daarop was de shoarma broodje echt leeg en uitelkaar en super koud en zat er maar paar shoarma stukjes in en de broodje was niet eens goed gevouwen ik ga nooit meer daar bestellen.
27 dec 2022 om 23:44 Lekker eten, snel en genoeg.
26 dec 2022 om 22:34 Lekker eten, verse ingrediënten. Helaas was de falafel erg nat van de saus. Die kun je bij bezorging misschien beter apart leveren. Alles verder goed op smaak, goede porties.
24 dec 2022 om 16:13 Eten is super lekker
22 dec 2022 om 23:47 Heerlijke wrap met falafel en shoarma, frisse saus, knapperige salade, subtiele smaken!
22 dec 2022 om 20:33 Eten was oke, maar koud omdat ik bijna 2 uur moest wachten voordat het bezorgd werd. Een beetje jammer.
20 dec 2022 om 20:56 Heel lekker, net als altijd. Falafel is top, lekker veel salade.